Home   Dalton Kijkmoment 4 – 13 maart 2020

Dalton Kijkmoment 4 – 13 maart 2020

Op dinsdag 10 en vrijdag 13 maart heeft u weer de gelegenheid om een kijkje in de klas te komen nemen tijdens de Daltonkijkmomenten.

Als u wilt komen kijken, kunt u zich hiervoor inschrijven via Parro vanaf maandag 2 maart. U kunt zelf aangeven op welk moment u in de klas wilt komen kijken. Aangezien alle kinderen het erg leuk vinden als hun vader en/of moeder op school komt samenwerken, hanteren wij het principe van 1 familielid/geïnteresseerde per kind tenzij het maximum van 5 personen per ronde niet gehaald is.
U kunt inschrijven tot en met maandag 9 maart, 12.00 uur. Na deze datum is het niet meer mogelijk om u aan te melden! Tevens is het niet mogelijk om ’s ochtends nog spontaan langs te komen om in de groep te kijken.

Omdat de kinderen met regulier werk bezig zijn, zult u begrijpen dat het niet mogelijk is om met veel ouders tegelijk in de klas te komen, dit geeft teveel onrust. Daarom hanteren wij een indeling van maximaal 5 ouders per ronde. Wilt u dus ook zelf goed de tijd in de gaten houden en de klas verlaten als de volgende ronde start? Dank u wel.
Daarnaast willen wij u vragen om in de klas zachtjes te overleggen zodat de overige kinderen niet worden gestoord. Het is, vanwege de rust in de groep, niet mogelijk om jongere broertjes of zusjes mee de klas in te nemen.

Praktisch gezien ziet deze Daltondag er als volgt uit: Om 08.30 uur staat er koffie en thee voor u klaar in de hal. Vanaf 08.45 uur kunt u naar de klas van uw kind en gaat u samen met uw kind aan de slag. Uw kind kan u precies uitleggen wat de bedoeling is. Om 09.05 uur gaat de tweede ronde van 20 minuten van start volgens hetzelfde principe. De derde ronde start dan om 09.25 uur.
Omdat de leerkrachten met kinderen aan het werk zijn en niet of nauwelijks de gelegenheid hebben om met u van gedachten te wisselen, hangt er beneden in de hal een vel papier. Hierop kunt u tips en tops kwijt. Wij vinden het erg belangrijk en leuk om uw feedback te krijgen! Als u zin heeft om nog even na te praten, kan dat in de hal onder het genot van een kopje koffie of thee.

Wij verwelkomen u graag op 10 of 13 maart!

 
  • Calendar icon 18 juli 2017
  • Category icon