Home   Schoolzwemkampioenschappen

Schoolzwemkampioenschappen

Op zaterdag 12 oktober organiseert S.Z.V. De Duinkikkers in het zwembad Sportboulevard de Engh de schoolzwemkamioenschappen van 11.15 tot 13.15 uur.
Hier mogen alle leerlingen met twee zwemdiploma’s aan meedoen. De deelnemers worden dan ingedeeld naar geboortejaar.

Het programma ziet er als volgt uit:

10.45 uur: kleedkamers beschikbaar
11.00 uur: zwembad open
11.15 uur: start kampioenschappen
13.15 uur: einde kampioenschappen
13.30 uur: prijsuitreiking

Wij raden iedereen aan om uiterlijk om 10.45 uur inde hal van het zwembad aanwezig te zijn. In de hal zal een vrijwilliger van de Duinkikkers de begeleiders opvangen (hij/zij is herkenbaar aan het rode clubshirt). Daar wordt uitgelegd welke kleedkamers gebruikt moeten worden. Iedere school ontvangt per team één programmaboekje van de wedstrijden. De begeleiders dienen ervoor te zorgen dat de zwemmers op tijd klaar staan bij het startblok.

Iedere school krijgt een plaats in het zwembad toegewezen. Daarvoor hangen langs het bad naambordjes per school op. Zo heeft iedere school voldoende zitplek en kan ook iedere school gezellig met de hele school (begeleiders en zwemmers) bij elkaar zitten. Ouders van de deelnemers, die niet als begeleider zijn aangesteld, kunnen plaatsnemen op de tribune. Deze is bereikbaar via de hal van het zwembad.

Voordat de kampioenschappen beginnen, zullen de scholen één voor één worden voorgesteld aan het publiek. De kinderen dragen tussen de te zwemmen afstanden het schoolshirt, zodat de spieren goed warm blijven. Daarnaast adviseren wij om voldoende handdoeken en ook iet te eten en iets te drinken mee te nemen.

Wij wensen de deelnemers veel plezier!

 
  • Calendar icon 7 oktober 2015
  • Category icon