Home   Groep Stampertjes

Groep Stampertjes

Hallo, welkom bij de Stampertjes!

 

Op woensdag 25 september hebben alle kleutergroepen en groep 3 in de speelzaal naar de voorstelling “Letterreis” van Figurentheater Ennadien gekeken.

De voorstelling is geïnspireerd op het boekje “Het Letterwinkeltje”.
In het letterwinkeltje van ‘oma’ zijn heel veel letters te koop. Helaas moet de winkel van oma sluiten omdat alle letters door de koningin worden opgekocht. Maar van het geld gaat oma op reis en dan vindt ze ook letters die anders zijn dan onze letters, zoals Chinese en Arabische letters! Terwijl oma op reis is beleven haar muizen ‘Mona’ en ‘Toetje’ thuis spannende momenten met de buurpoes die achter hen aan zit. Ze besluiten daarom nieuwe letters te gaan maken, zodat oma hopelijk weer terugkomt naar haar winkel. Als oma dan inderdaad weer terug komt van haar reis, keert de rust gelukkig weer terug en kan de letterwinkel weer open!

Alle kinderen hebben genoten van deze leerzame, grappige en soms spannende voorstelling!

===

Op dinsdag 23  september zijn wij naar de kinderboerderij geweest. De kinderen hebben daar met veel enthousiasme het kabouternatuurpad gevolgd en heel veel geleerd over de natuur in de herfst. Ze hebben onder andere slakken bestudeerd, honing en walnoten geproefd, paddenstoelen en kleine beestjes gezocht en allerlei spelletjes gespeeld. Het was een gezellige en leuke ochtend bij de kabouters! Hierbij ziet u nog een aantal foto’s van deze dag.

===

Beste kinderen en ouders,

Wij zijn er helemaal klaar voor! We missen alleen de kinderen nog….. Tot maandag!

Groetjes van juf Dorien en juf Evelien

 

Hier vindt u alle informatie over het reilen en zeilen in de kleuterklassen.