Home   Groep 3

Groep 3

Welkom op de pagina van groep 3!

Op woensdag 25 september hebben de kinderen in de speelzaal naar de voorstelling “Letterreis” van Figurentheater Ennadien gekeken.

De voorstelling is geïnspireerd op het boekje “Het Letterwinkeltje”. In het letterwinkeltje van ‘oma’ zijn heel veel letters te koop. Helaas moet de winkel van oma sluiten omdat alle letters door de koningin worden opgekocht. Maar van het geld gaat oma op reis en dan vindt ze ook letters die anders zijn dan onze letters, zoals Chinese en Arabische letters!

Terwijl oma op reis is beleven haar muizen ‘Mona’ en ‘Toetje’ thuis spannende momenten met de buurpoes die achter hen aan zit. Ze besluiten daarom nieuwe letters te gaan maken, zodat oma hopelijk weer terugkomt naar haar winkel. Als oma dan inderdaad weer terug komt van haar reis, keert de rust gelukkig weer terug en kan de letterwinkel weer open!

Alle kinderen hebben genoten van deze leerzame, grappige en soms spannende voorstelling!

===

Hallo ouders van de nieuwe groep 3,

Wij verheugen ons er op om jullie maandagochtend met de kinderen te verwelkomen in groep 3. Het lokaal is weer helemaal in orde en wij hebben er “monsterlijk” veel zin in!

Vanaf 10 september gaan de kinderen op de dinsdag gymmen. Willen jullie er voor zorgen dat ze stevige gymschoenen hebben met een harde zool (geen balletschoenen) die goed passen?

Samen gaan we er een “monsterlijk” mooi jaar van maken.

Tot ziens,

juf Diana & juf Agnes

 

Veilig Leren Lezen infobrief startkern