Home   Groep 3 Wij gaan gezellig op schoolreis en we hebben er zin in!

Wij gaan gezellig op schoolreis en we hebben er zin in!

Beste ouders/verzorgers,

Op vrijdag 12 april a.s. is het weer zover: dan gaan alle kinderen op schoolreis!

Zoals u wellicht weet gaan wij het ene schooljaar op schoolreis en organiseren we het andere jaar een gezellige dag op school. Hiermee blijven de kosten beperkt en geeft het ons de kans ook iets “speciaals” op school te doen.

Omdat wij optimaal gebruik willen maken van hetgeen de parken ons te bieden hebben, zijn de kinderen deze dag later uit dan anders. Wij informeren de verschillende BSO’s hierover.

Waar gaat de reis naar toe?

Groepen 1 tot en met 4
Gaan naar Schateiland Zeumeren. Hier kunnen de kinderen ravotten met hun vriendjes en vriendinnetjes.  Internet: https://www.schateiland-zeumeren.nl/

De kinderen worden om 08.30 uur op school verwacht, vanaf 08.20 uur zijn de deuren van de school open. De kinderen gaan eerst naar hun eigen klas.

De bussen vertrekken om 09.00 uur van school en ze worden tussen
14.30-15.00 uur op school terug verwacht.  Alle kinderen gaan dan eerst naar hun eigen klas en kunnen daar opgehaald worden!

Voor de lunch en limonade wordt gezorgd. U hoeft uw kind geen eten of drinken mee te geven.

Groepen 5 tot en met 8
Gaan naar de Efteling. Het belooft een dag vol spanning en sensatie te worden. Een pretpark met leuke attracties voor jong en oud.
Internet: https://www.efteling.com/nl/park

De kinderen worden om 08.00 uur op school verwacht, de bussen vertrekken om 08.30 uur van school. ‘s Middags worden de bussen met de kinderen tussen
17.00 en 17.30 uur weer op school terug verwacht.

De kinderen van groep 5 en 6 worden in groepjes ingedeeld en gaan met een begeleider door het park, de kinderen van groep 7 en 8 mogen met elkaar door het park rondlopen om de verschillende attracties bezoeken. Op een centraal punt in het park zitten altijd 2 begeleiders van school voor het geval van calamiteiten.

De kinderen krijgen een consumptiebon voor een frietje en een snack. Zorgt u voor voldoende drinken? Mocht uw kind een bijzondere eetlust hebben, wilt u uw kind dan wat extra boterhammen meegeven?


Volgt uw kind een speciaal dieet of heeft het een allergie, wilt u dit dan uiterlijk maandag 18 maart aan de leerkracht doorgeven? Dan wordt daar rekening mee gehouden.

Zorg ervoor dat uw kind op tijd op school is. De bussen vertrekken op tijd. Komt u mee om de kinderen uit te zwaaien?

De kinderen mogen geen mobiele telefoon meenemen op schoolreis.
De kinderen van groep 5 t/m 8 mogen wel een klein bedrag meenemen voor bijvoorbeeld het kopen van een souvenir. Wij willen u vragen niet meer dan € 5,- mee te geven. Het  spreekt voor zich dat de kinderen hiervoor zelf verantwoordelijk zijn.

Indien u uw kind snoep wilt meegeven, wilt u er dan voor zorgen dat
het met mate is, het uitdeelbaar is en dat het geen kauwgom is?
Veel snoep maakt dorstig en misselijk en dat maakt het spelen niet leuker.

Trek uw kind makkelijke kleding en goede schoenen aan. Ieder kind draagt over zijn eigen kleding een schoolhesje. Tip geef de kinderen droge kleren mee, in beide parken kun je bij bepaalde attracties nat worden.

Eigen bijdrage
De eigen bijdrage voor groep 1 t/m 4 is €12,50 per kind.
De eigen bijdrage voor groep 5 t/m 8 is €15,00 per kind.
Hiervan wordt onder andere de entree en het middageten betaald. Om de bussen en de resterende kosten te betalen wordt een deel van de vrijwillige ouderbijdrage gebruikt.

U wordt verzocht dit bedrag uiterlijk 28 maart, in een dichte envelop, voorzien van de naam van uw kind en de groep, af te geven bij de leerkracht.

Dank u wel.

Wij gaan voor een gezellige, zonnige dag!

Namens het team en de ouderraad,

De schoolreis commissie

In geval van nood kunt u op vrijdag 12 april bellen met het telefoonnummer van school: 035-5885914